Mai aproape de Everest – pentru că e acolo!

Mai aproape de Everest – pentru că e acolo!

Urc pe munte din 1992. Am făcut multe excursii pe mulți munți din țara noastră. Muntele m-a învățat să fiu omul care sunt acum. Inevitabil am citit aventurile marilor alpiniști ai lumii și am urmărit expedițiile alpiniștilor români pe cele mai înalte vârfuri ale lumii.

Edmund Hillary alături de șerpașul Tenzing Norgay urcau în premieră mondială Everestul, pe 29 Mai 1953. Everestul s-a deschis atunci pentru lume alpiniștilor. Mulți l-au urcat apoi, pe mai multe rute, având toți justificări diferite pentru efortul lor. George Mallory, care a murit încercând să urce Everestul a rostit o propoziție, care a fost ulterior preluată și de Hillary și care concluzionează toată ambiția umană : ”Because it’s there!”.

Pentru că e acolo visăm la el, noi din fotoliu, cu cartea în mână, iar oameni îndrăzneți își pun toată voința și îl urcă.

Oricare dintre iubitorii muntelui și-ar dori măcar să-l vadă mai de aproape. Iată că e posibil. Mai mult, Kooperativa vă oferă șansa de a face asta primind ca și bonus ședințele de pregătire fizică obligatorii, care se desfășoară la noi în țară.

Costin Miu vă invită să-l urmați într-o aventură la tabăra de bază a Everestului. Și dacă atunci când cumpărați excursia, veți folosi codul promoțional Kooperativa chiar pe pagina Everestory a lui Costin, veți beneficia, așa cum v-am mai spus ședințele de antrenament din programul Mont Blanc Challenge.

Baftă multă! Să-mi trimiteți și mie o carte poștală de acolo… 🙂

 

23

No Responses

Write a response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.