Acasă la Kooperativa 2.0

Acasă la Kooperativa 2.0

Acum vreo șase luni dădeam prima dată mâna cu Chinezul, într-un resturant din cartierul nostru Vitan. Îl contactasem prin email și mi-a propus să ne întâlnim. I-am povestit de dorința mea de a scrie, de încercările făcute pe blogul lui David și pe diverse alte pagini online. Nu numai că m-a încurajat, dar chiar mi-a și propus să scriu într-un mod mai organizat, pentru ceea ce avea să devină blogdetehnologie.ro
Așa am aflat de Kooperativa 2.0, de toate lucrurile faine pe care Cristian China, Vlad Dulea și gașca lor simpatică le fac.
M-am exprimat colocvial spunând că ei sunt o gașcă. O să va explic imediat de ce. Ceea ce eu și alți bloggeri facem, adică scrisul din dorința de a scrie, pentru sufletul nostru, ei l-au ridicat la pătrat, l-au înmulțit cu 100 și adăugând multă experiență și muncă din social media au creeat una dintre cele mai puternice agenții care implică campanii online și offline, cu bloggeri și social media.
Și pentru mine personal ei înseamnă niște prieteni adevărați care m-au ajutat să îmi exprim în scris păreri și viziuni. Iar la Kooperativa mă simt ca acasă, chiar dacă trec destul de rar pe acolo.
M-am bucurat enorm să văd succesul acțiunii lor Ziua Porților deschise, în care o mulțime de prieteni, clienți, colaboratori au trecut pragul biroului Kooperativei. Proaspăt mobilat prin grija celor de la Elvila, arată chiar bine, nu-i așa?
Vă las să vedeți pozele, făcute de Dragoș Asaftei.

20

No Responses

Write a response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.