Ne vedem la Webstock 2017? Iată de ce vin eu

Ne vedem la Webstock 2017? Iată de ce vin eu

În 2016 am participat pentru prima dată la Webstock. Îmi doream foarte mult, după ce intrasem în lumea blogurilor și a social media de un an de zile. A fost ocazia perfectă pentru mine să întâlnesc în lumea reală pe mulți dintre cei pe care îi urmăream online, fie pe blogurile lor, fie pe conturile lor social media.

Mi s-a părut foarte interesantă organizarea evenimentului. Pentru început a fost o secțiune pe care aș numi-o motivațională, în care au vorbit oameni speciali, de profesii diverse, care au sau nu legautra cu internetul sau social media, dar care sunt un bun exemplu pentru cei care vor să lupte pentru viața și cariera lor.

Au urmat apoi secțiunile tehnice, focusate pe subiecte importante din blogging sau social media. Totul a culminat cu gala premiilor unde s-au prezentat și premiat cele mai importamnte proiecte web și social media ale anului.

Și anul acesta încă mai puteți propune proiecte, accesând ink-ul acesta.

Pentru toți pasionații de online, Webstock prezintă noutățile din online, social media și blogging și permite acestora să interacționeze direct, să se cunoască și offline. Și anul acesta, evenimentul se va desfășura la JW Marriot Hotel, pe 29 septembrie.

Pentru cei care nu v-ați înscris încă, o puteți face pe site-ul evenimentului, aici.

Ne vedem pe 29 Septembrie?

30

One Response

  1. aparate de etichetat
    19 octombrie 2017

Write a response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.