Webstock 2016, un reper ferm în Oceanul 2.0 din România

Webstock 2016, un reper ferm în Oceanul 2.0 din România

Peste 90000 de bloguri, milioane de utilizatori ai rețelelor sociale (din care aproape 9 milioane pe Facebook), sute de agenții specializate. Cam așa arată ceea ce îmi place să numesc oceanul 2.0 din România. Personal am început călătoria pe oceanul acesta acum aproape doi ani. Și mă simt ca o vietate neînsemnată a oceanului, maxim plancton. De atunci am urmărit de la o distanță destul de mare mai multe evenimente de profil, în limita timpului meu, având în vedere că aventura 2.0 nu este principala mea ocupație.
Îmi doream mult să merg la o manifestare care să oglindească fidel ceea ce se întâmplă în mediul online din România. Așa am ajuns, pentru prima dată, la Webstock, ediția 2016.
De-a lungul timpului am cunoscut mai mulți oameni faini care m-au îndrumat și mi-au insuflat curaj în încercarea mea de a mă exprima în limba 2.0
Faptul că în decursul întregii zile Webstock m-am intersectat acolo cu mulți dintre oamenii de care vă spuneam mai devreme, mi-a confirmat că așteptările mele pentru Webstock 2016 au fost mult depășite de Cristian Manafu și echipa Evensys. Mai mult, oameni cu care am comunicat exclusiv online, s-au materializat acolo, și m-am bucurat enorm de compania lor.
Atent plasată la începutul conferinței, etapa motivațională – așa cum îmi place s-o numesc, moderată de Cristina, ne-a ridicat moralul pentru avalanșa de informații ce urmau. Invitații atent selecționați au acoperit o plajă foarte largă de surse de inspirașie, profesii și pasiuni diferite. Toți însă au reușit să-și aducă o părticică din experiența personală și să ne-o insufle nouă sub forma de inspirație sau aspirație, cum vreți voi să-i spuneți.
Secțiunile tehnice au adus multe clarificări pentru cei care își doresc să se exprime printr-un blog sau prin social media și cum pot transforma această pasiune într-o posibilă îndelednicire aducătoare de venit.
Și atunci când pe scenă au urcat la gală doi prieteni buni (Make și Claudiu), bucuria mea a fost grozavă.
E imposibil să vă prezint în scris ce s-a întâmplat acolo, dar prietenii de la Evensys au avut grijă să partajeze cu toată lumea filmările de acolo, așa că aici puteți urmări întrgistrările.
Dacă aveți cea mai mică intenție să treceți prin zona 2.0, vă sfătuiesc să nu ratați ediția următoare a Webstock, eu sper să ne vedem acolo.

Mulțumesc Cristian Manafu și Evensys!

29

No Responses

Write a response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.