in vizita la Europa FM

Terapie cu oameni

Viața noastră zbuciumată din ultimii 8 ani ne-a adus de multe ori surprize care ne-au învățat totuși să zâmbim din nou. Într-o întâmplare petrecută aseară, pe care v-o povestesc mai jos, cineva ne-a făcut o poză în care ne-a surprins pe toți trei zâmbind.

Concert Holograf în Garajul Europa FM

Concert Holograf în Garajul Europa FM

În lupta noastră cu autismul am făcut cu David o mulțime de feluri de terapii. Mai întâi terapie ABA, art terapie, terapie ocupațională, terapie prin muzică, terapie cu delfini, terapie cu cai, sport și cred că mai sunt…  Zâmbetul din fotografie se datorează oamenilor și sufletelor lor minunate.

De ceva vreme, Dumnezeu ne-a scos în cale oameni care ne modelează profund sufletele. Am avut șansa să cunosc oameni care pun mai presus de orice bucuria altora. Cristian China, Vlad Dulea și ceilalți prieteni de la Kooperativa, Vlad Mihai, Cristi Marciu de la Fabrica de cățărat, George Zafiu, Toader Păun, Radu Constantinescu, Cristina Bazavan – pe care i-am întâlnit la Europa FM.

I-am pus la sfârșit pe prietenii de la Europa FM, deoarece ei ne-au oferit aseară un moment de mare bucurie. La inițiativa Cristinei Bazavan (care a pus ochii pe David de ceva vreme 🙂 ), ei ne-au invitat să le vizităm studiourile și să participăm la primul concert din această toamnă din Garajul Europa FM.

David a vizitat aseară studiourile Europa FM și Radio 21 și s-a întâlnit cu oameni grozavi care l-au primit cu multă bucurie și cu inima deschisă. După ce a trecut ca o furtună prin aproape toate birourile de acolo David ne-a însoțit la minus unu (așa cum spune el în limbajul tehnic al specialiștilor în ascensoare) unde ne-am bucurat alături de ceilalți invitați de superbul concert al trupei Holograf, care a deschis sezonul la Garajul Europa FM.

Poze concert 2 septembrie 2015:

Nu a fost primul concert Holograf al lui David. Acum aproape 10 ani a participat în burtică la mămica lui la un alt concert al trupei lui Dan Bittman. David i-a arătat lui Dan poze de acum 10 ani, când el se agita în burtică (de la muzica dată cam tare).

Poze concert decembrie 2005:

Mulțumim Dan Bittman și Holograf, Cristina și Europa FM pentru bucuria pe care ne-ați făcut-o!

Autograf Holograf

Autograf Holograf

20

No Responses

Write a response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.