Relaxa, un brand Elvila

Saltele, canapele și povești cu branduri tradiționale (P)

Cunoaștem toți flexibilitatea fantastică a limbii române, dar mai ales a mentalității și culturii noastre care au impus de-a lungul timpului cuvinte, termeni și descrieri preluate din nume proprii sau branduri.

Nu îmi propun aici să fac un LEGO cu cuvinte și denumiri împrumutate din branduri renumite, nici să XEROXEZ articolul lui Cristian despre aceeași temă. Există pe internet o mulțime de liste de cuvinte împrumutate, pe care, dacă sunteți pasionați, le puteți savura alături de un URSUS rece, tocmai scos din FRIGIDAIRE.

Sunt foarte multe exemple de branduri de succes care au devenit substantive comune după ce au intrat în vocabularul românesc prin intermediul unor companii.

Am făcut această prea lungă introducere deoarece doresc să vorbesc astăzi despre brandul Relaxa, care acum a devenit parte a companiei Elvila. Compania Elvila a încheiat un parteneriat cu Kooperativa 2.0, ceea ce explică, de altfel și banner-ul prezent pe blogul meu.

De vreo două ori până acum am fost pus în situația de a ne cumpăra un pat sau de a schimba o saltea. Și de fiecare dată prietenii m-au sfătuit să-mi iau saltea Relaxa. Așa am făcut, însă la vremea aceea nu cunoșteam informația pe care vreau să v-o împărtășesc. Odată cu apartenența mărcii și a fabricii Relaxa companiei Elvila, atenția pentru aceste detalii a crescut simțitor.

La fabrica Relaxa de la Mizil, parte a grupului Elvila se produc saltelele originale Relaxa, care dețin ca și element de siguranță o etichetă plasată pe lateralul saltelei.

Relaxa - eticheta

Relaxa – eticheta

Înca din anul 1972, Fabrica Relaxa de la Mizil produce mobilier tapitat: canapele, fotolii, tabureți, saltele și paturi.
In aceasta fabrică functioneaza trei sectii: “Arcuri și miezuri elastice”, “Saltele” și “Mobilier tapițat”.
Relaxa face parte dintre membrii fondatori ai Asociației Producătorilor de Mobilă din România din anul 1992.
Saltelele Relaxa cu arcuri au o tradiție indelungată, Relaxa având la bază o vastă experiență în domeniul tapițeriei.
Canapelele sunt comercializate atât la nivel național cât și la nivel internațional (Olanda, Austria, Germania, Italia, Franța, Anglia).

Mai multe amănunte puteți afla de pe site-ul companiei Elvila, unde sunt anunțate și reduceri pentru perioada următoare pentru o gama mare de produse de mobilier.

20

No Responses

Write a response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.