Beth-Hart

Beth Hart concertează la București pe 21 iulie. Încă mai puteți cumpăra bilete

Pe 21 iulie vine în România o cântăreață ale cărei spectacole se desfășoară sold out de ceva vreme. Este vorba de Beth Hart, care a fost nominalizată la Grammy și a câștigat mai multe discuri de platină cu albumele sale și cu vocea ei unică.
La concertul tribut lui Buddy Guy, din 2012, Beth Hart a reușit să-i impresioneze pe Buddy și chiar pe Michelle și Barrack Obama, prezenți la eveniment.
Trăind o viață complicată, Beth Hart a renăscut prin muzică și nu ezită să-și aclame în public elibererea de droguri și alcool după o luptă îndelungată.
Descoperită pe străzile din L.A. de actualul manager David Wolff, Beth Hart a urcat încă de la primul album în topurile de blues din lume. Vocea ei inspirațională i-a adus apreciere în întreaga lume.

Beth Hart dă dovadă de o modestie sinceră, solicitând pentru concertul de la București cameră la un hotel de 3 stele, fără aranjamente speciale pentru ea sau staff-ul ei.

Abia aștept să o ascult live pe Beth Hart, vă invit și pe voi să veniți la concert. Biletele pot cumpara de pe www.vreaubilet.ro, de la Casa de Bilete a Salii Palatului si de la standul de bilete VreauBilet din Unirea Shopping Center.

https://www.youtube.com/watch?v=aLR_bSzPTiY

24

No Responses

Write a response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.