Social Media Summit revine în 2017

Social Media Summit revine în 2017

Dacă ai vreo legătură cu social media, mai mult ca sigur că știi deja de Social Media Summit 2017. Ca în fiecare an, evenimentul organizat de BIZ este un reper important în activitatea tuturor care sunt activi în social media.

Bloggeri și agenții își dau întâlnire și în acest an pentru a aduce în atenția publicului cele mai noi trenduri din social media.

Am citit rapid lista speakerilor și m-am bucurat să remarc persoane foarte cunoscute în mediul online și din industria de comunicare.

Lista completă a speakerilor și câteva cuvinte despre fiecare puteți găsi chiar pe site-ul evenimentului : http://www.revistabiz.ro/smsbucuresti2017/despre-speakeri/

Ca și noutăți ale ediției anului 2017, v-aș recomanda dezbaterea despre mediul online versus canalele tradiționale media.
O altă noutate este lansarea Digital Report 2017, în care veți găsi:

  • 50 cele mai influente bloguri generaliste (lista alfabetica)
  • 50 cei mai influenti bloggeri – vedete si jurnalisti (lista alfabetica)
  • Cele mai vizibile bloguri de tehnologie/food/fashion/travel/design/parenting/despre relatii si cuplu/marketing si digital
  • Top agentii care au lucrat cu bloggerii in 2016
  • Top bloggeri cu care au lucrat agentiile in 2016

Social Media Summit are loc pe 1 Martie la Hotel Radisson Blue București, pentru mai multe detalii și înscrieri, accesași site-ul evenimentului aici sau pagina Facebook.

Deși vă puteți înscrie până pe 1 martie, ar fi bine să o faceți până pe 17 februarie, în special ca și bloggeri, pentru a vă putea asigura un loc liber.

28

No Responses

Write a response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.