Lita Ford - living like runaway

Lita Ford – Queen of Metal – concertează la București

În lumea muzicii există mereu personaje aparte, care încalcă regulile și rup șabloanele, dovedind-ne cât de ancorați suntem în prejudecățile obiceiurilor cotidiene.

Așa e cu Lita Ford. Nu numai că nu i-a păsat când i s-a spus de multe ori că nu are ce căuta, ea, femeie, în liga chitariștilor faimoși, cu membri eminamente masculini, ci mai mult, a demonstrat multora că virtuozitatea nu ține de sex.

Despre Lita Ford am auzit atunci când am ascultat Black Sabbath și mai târziu pe Ozzy. Colaborările pe care le-a făcut în muzica rock sunt de-a dreptul geniale și cariera sa a traversat etape faine, care au culminat cu o carieră solo incredibilă, care vine de prin anii 80. Înainte de asta , a cântat în The Runaways, trupă cu care a avut un succes remarcabil în anii 70.

Mult așteptatul album personal Living Like a Runaway este o încununare a unei cariere completată de o viață personală tumultoasă, care i-a marcat vizibil creațiile. Supranumită Queen of Metal, Lita Ford a primit multe distincții ale industriei muzicale și și-a păstrat de-a lungul timpului o serioasă comunitate de fani care îi iubesc muzica.

Vă invit pe 14 martie să o vedem împreună pe Lita Ford la Sala Palatului, într-un eveniment organizat de Vreau Bilet.
Detalii și bilete: www.vreaubilet.ro

 

28

No Responses

Write a response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.