Cappuccino Story - Loredana, Vocea României

Cappuccino Story – un business cu mulți prieteni în online care se impune și în offline

De aproape un an v-am tot bombardat cu postări de la cafeneaua unde ne strângem o mână de prieteni din cartier și care a devenit pentru noi loc de întâlnire, dar poate mai mult, un hub social.

La Cappuccino Story bem cafeaua în weekend, ascultăm muzică faină (am pus cândva și un pickup și multe viniluri…), ne lăsăm diverse lucruri unul altuia și câteodată și copiii, atunci când nu au chef să intre în magazinul de vis-a-vis.

Lăsând deoparte faptul că acolo chiar se bea o cafea bună (cea mai bună din oraș – după părerea mea), cafeneaua asta a devenit faimoasă pentru că fiecare cafea se poate servi într-un pahar personalizat, chiar de unul dintre cei doi Cătă.

Noi la început le spuneam Cătă cel Rău și Cătă cel Bun, până când David mi-a spus că  nu e rău Cătă cel Rău, așa că am renunțat la adjective și am rămas la Cătă, ei fiind buni amândoi, oameni faini.

Expertul în cafea e Cătălin Stoica, vă sfătuiesc să-i puneți cât mai multe întrebări despre cafea, pe mine m-a convins că industria cafelei e una fascinantă, mai ales cea dincolo de vending machines și cafeaua solubilă.

Desenele le face Cătălin Jianu, care ne-a uimit de multe ori atunci când l-am rugat să deseneze ceva anume, despre noi. Ne-am trezit cu un desen care de foarte multe ori oglindea sufletul nostru sau măcar o parte din cum eram noi atunci.

Paharele lui Cătălin au devenit faimoase în online și au atras atenția multor oameni implicați în diverse proiecte, din toate domeniile.

Iată că Loredana Groza, care conduce o echipă la Vocea României, văzând paharele lui Cătălin, a hotărât să-i transforme pe membrii echipei sale în personaje desenate pe pahare de cafea.

Fiecare concurent din echipa Loredana a primit un desen amintire, iar alte 14 desene – cu concurenții în ipostaze diferite – sunt scoase la concurs. (Pe pagina ei de Facebook, Loredana îi răsplătește pe cei care ghicesc cuplurile pentru dueluri cu premii care includ pahare desenate de Cătălin)

Echipa Loredana are în acest an unii dintre cei mai tineri concurenți – Miruna Viziteu (16 ani) și Stefan Roscovan (17 ani) -, dar și pe veteranul concursului – Howard Dell – canadianul care a ajucat in serialul Tanar si Nelinistit și care s-a stabilit in România, reprezentându-ne culorile naționale la Balcaniadele pentru veterani, în probe de atletism.

Team Lori o mai include pe Andreea Ioncea – care a fost pare din proiectul DJ Layla în urma cu cativa ani, pe Rucsandra Iliescu din fosta trupa Blaxy Girls, Monica Andrei din fosta trupa Candy, Bogdan Negroiu (el Negro), dar și tineri care nu au mai cântat niciodata dar au voci senzaționale: Bogdan Teohari,  Eduard Santha, Georgiana Agarici, Anisoara Balmus, Alina Mocanu si Beatrice Apostu.

Duelurile din acest sezon de Vocea Romaniei au început astazi – vineri, 21 octombrie –  la 20.30 la Pro TV.

 

28

No Responses

Write a response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.