Zeci de artiști și peste 18 ore de muzică live – la cel mai mare eveniment de pe litoralul Mării Negre, EUROPA FM LIVE PE PLAJĂ 2016!

Zeci de artiști și peste 18 ore de muzică live – la cel mai mare eveniment de pe litoralul Mării Negre, EUROPA FM LIVE PE PLAJĂ 2016!

Îmi aduce multă bucurie ocazia de a vă invita la concertul eveniment al prioetenilor de la Europa FM, LIVE PE PLAJĂ 2016.
Pe 29,30 și 31 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn, se va desfășura a cincea ediție a concertului care a devenit un reper al evenimentelor estivale din România.
Pentru că anul acesta vor fi foarte mulția artiști și multe, multe surprize, concertul se va derula în 3 zile, iată programul lui detaliat:

Vineri 29 iulie, SMILEY, VOLTAJ, LOREDANA, FLY PROJECT, ADRIAN SÎNĂ, LIDIA BUBLE, și DeMoga MUSIC SHOW 

Sâmbătă 30 iulie, DELIA, CARLA’S DREAMS, ANTONIA, ANDRA, VUNK și PROCONSUL 

Duminică 31 iulie, ZDOB ŞI ZDUB, LES ELEPHANTS BIZARRES, VIŢA DE VIE, BYRON, GRIMUS și ROBIN AND THE BACKSTABBERS 

Artiștii vor cânta live hit-uri ale lor, în fiecare seară muzica de calitate fiind susținută de lasere și lumini care vor anima cel mai mare eveniment de pe litoralul românesc.

Concertele încep în fiecare seară la 19:30 și de reținut că intrarea pentru public este gratuită.

MC-ul concertului Europa FM „Live pe Plajă” este George Zafiu, director de programe și realizator al matinalului „Deșteptarea” de la Europa FM.

Anul acesta, cei care vor veni la Live Pe Plajă vor avea parte de un show complet!

Arena Events va construi o spectaculoasă scenă cu 300 de ecrane LED, 280 de lumini inteligente și 400 de mii de wați de sunet. O echipă de peste 90 de tehnicieni vor munci câte 16 ore pe zi, timp de două săptămâni pentru a ridica scena care va avea 62 de metri lungime, iar în cel mai înalt punct al ei va măsura 16 metri.

În total, 26 de tiruri, fiecare încărcat cu 20 de tone de echipamente, vor ajunge la malul Mării Negre pentru a aduce toate piesele care compun una dintre cele mai impresionante scene ridicate pe litoralul românesc pentru un concertele de pe 29, 30 şi 31 iulie.

Sponsori și Parteneri oficiali

Pepsi și Selgros sunt sponsorii oficiali ai concertului Europa FM „Live pe Plajă” 2016.

Europa FM mulțumește Primăriei Municipiului Mangalia pentru sprijinul acordat în organizarea acestui mega-eveniment.

Cum a fost anul trecut

În 2015, la cea de-a patra ediție „Live pe Plajă” organizată de Europa FM, peste 100 de mii de oameni au venit pe plaja dintre Venus și Saturn ca să îi vadă în concert pe Vunk, Loredana, Holograf, Vama, Voltaj și Smiley.

Despre Europa FM – Pe aceeași frecvență cu tine!

Europa FM face parte din trustul Lagardère Active Radio International, alături de Radio 21 şi Vibe FM şi este primul post privat din România, cu acoperire naţională în FM. Anul acesta, în data de 26 mai, radioul a sărbătorit 16 ani de existenţă.

Europa FM a primit o mulțime de premii și titlul de – Cel mai de încredere post de radio – în clasamentul Trusted Brands, iar cele mai recente sondaje realizate de Asociaţia pentru Radio Audienţă confirmă că Europa FM este postul de radio alături de care românii petrec cel mai mult timp pe parcursul unei zile.

 

24

No Responses

Write a response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.