Palatul Alhambra, #momentultau

Soare, mare și miros de portocali (P)

Adunăm în sufletul nostru momente care ne fac viața minunată. Ni se întâmplă tuturor să găsim o amintire, un moment deosebit care să ne urmărească în mod plăcut de-a lungul vieții.
În 2007, am traversat, împreună cu Miki și David, Andaluzia și coasta de sud a Portugaliei.

Pe drum am dormit o noapte la Granada. În dupa amiaza aceea am vizitat a doua oară palatul Alhambra.
Spre norocul nostru, portocalii erau unii înfloriți, alții cu fructe în ei. Bijuteria maură din Andaluzia, palatul Alhambra ne-a purtat în cele câteva ore petrecute acolo, într-o lume fantastică în care nimic din tumultul exterior nu pătrundea. Poate doar strălucirea distantă a crestelor înzăpezite ale munților Siera Nevada.

Mozaicuri atent detaliate, alei întretăiate de bazine cu apă te invită să te relaxezi într-o atmosferă demnă poveștile din 1001 de nopți. Oare câți șeici și alți demnitari mauri s-au delectat pe aleile ale căror pietre le atingi cu sfială când pășești în Alhambra?

Plecând de la sloganul Danone Cremosso – Gustul cremos al plăcerii, vă invit să să strângem cât mai multe momente pe care oamenii le-ar repeta la nesfârșit. Un astfel de moment ar putea fi revederea unui film preferat pentru a 10-a oară, mâncarea prăjiturii preferate sau, de ce nu, încercarea noului Danone Cremosso. Toate cele enumerate mai sus îți oferă un moment de plăcere pe care l-ai repeta ori de câte ori ai avea ocazia.

Pentru cei dintre voi care doriți să împărtășiți astfel de momente și chiar să câștigați unul din cele 7 premii puse în joc de Danone, vă invit să completați formularul de mai jos:

Aici pot fi citite și momentele introduse până acum de celelalte persoane:

http://www.cremosso.ro/momentultau.html

21

No Responses

Write a response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.