Spotlight #LuminasiEmotie

Philips Lighting susţine iluminatul inteligent la Festivalul Lumen – Past, Present and Future de la Sibiu

Philips Lighting continuă seria de activităţi dedicate anului 2015 – Anul Internaţional al Luminii – implicându-se în proiecte ce au ca scop promovarea utilizării soluţiilor de iluminat sustenabile, eficiente din punct de vedere energetic şi conforme cu standardele europene. Astfel, în perioada 8-11 septembrie 2015, Philips Lighting va pune în evidenţă la Lumen – Past, Present and Future de la Sibiu rolul cheie al luminii în cadrul lumii moderne şi importanţa acesteia pentru viitorul omenirii.

Astfel, Philips Lighting va prezenta la Sibiu un proiect inovator ce are la bază influenţarea spaţiilor urbane prin interacţiunea directă cu lumina şi comunicarea emoţiei prin lumină, proiect creat cu viziunea arhitecţilor MATIUS Studio şi prezentat anterior la evenimentul Spotlight, desfăşurat în luna aprilie la Bucureşti. “Lumină şi Emoţie by Philips” valorifică tehnologia LED şi arhitectura emoţiei transmisă prin intermediul luminii. Aici vor fi expuse sisteme inovatoare de control ale luminii pentru interior şi exterior, iar vizitatorii vor putea interacţiona direct cu lumina prin intermediul unui smartphone sau a unei tablete.

Mai mult, Philips Lighting va participa la dezbaterea cu privire la provocările lumii moderne în ceea ce priveşte iluminatul inteligent şi creşterea eficienţei energetice, ca subiect de actualitate la nivel naţional şi global: “Ca lider în revoluţia tehnologiei LED, Philips creează sisteme de iluminat care pun pe prim plan eficienţa energetică, durabilitatea şi reducerea costurilor operaţionale. Ne concentrăm pe îmbunătăţirea vieţii şi eficienţei mediilor interioare şi exterioare, oferind orice: de la iluminarea generală funcţională până la experienţe de schimbare a culorilor, pentru a încuraja interacţiunile sociale şi revitalizarea comunităţilor.” afirmă Bogdan Balaci, Commercial Leader Philips Lighting SEE.

Anul Internaţional al Luminii şi participarea companiei Philips Lighting la Festivalul Lumen din Sibiu vin într-un moment în care industria de iluminat la nivel local şi global trece printr-o profundă schimbare: tranziţia de la sistemele de iluminat tradiţionale către sistemele LED şi iluminatul inteligent. Din dorinţa de a face lumea mai frumoasă şi durabilă prin inovaţie, Philips Lighting se alătură companiilor care sprijină acţiunile dedicate Anului Internaţional al Luminii, prin dezvoltarea şi promovarea proiectelor inovatoare de iluminat şi tehnologiilor revoluţionare de control ale luminii ca soluţii eficiente din punct de vedere energetic.

În viziunea Philips Lighting, Anul Internaţional al Luminii înseamnă, pe de o parte, tehnologii revoluţionare de control ale luminii, iar pe de altă parte, dorinţa de a face lumea durabilă şi sustenabilă prin inovaţie, valorificând unul din aspectele necesare unei vieţi frumoase: lumina.

Philips Lighting se implică activ în dezvoltarea societăţii prin promovarea LED-ului şi a sistemelor de control ale luminii în detrimentul iluminatului clasic, ca soluţie sustenbilă şi eficientă pentru îmbunătăţirea vieţii oamenilor. Între 8 şi 11 septembrie, Philips Lighting va dezbate la Sibiu problema iluminatului eficient şi va propune modalităţi de iluminat adaptate spaţiului românesc.

Despre Royal Philips Olanda

Royal Philips din Olanda este o companie de tehnologie diversificată, axată pe îmbunătăţirea vieţii oamenilor prin inovaţii relevante în domenii precum Îngrijirea sănătăţii, Stil de viaţă şi Iluminat. Compania este lider în servicii cardiologice, terapie de urgenţă şi asistenţă medicală la domiciliu, soluţii economice de iluminat şi aplicaţii noi de iluminat, precum şi în domenii ca bărbieritul şi îngrijirea bărbaţilor şi igiena orală.

 

Despre MATIUS

MATIUS este un studio de creaţie şi implementare de proiecte de retail, fiind singurul birou specializat exclusiv pe retail design din România.

24

No Responses

Write a response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.