Cinci sortimente de bere

Jocuri, poturi și șarje de bere englezească

Pe Alin Matache l-am cunoscut acum vreo 5 ani, când l-am intervievat și ulterior angajat pentru un post în departamentul de marketing. Aveam grijă ca viitorii colegi să fi avut contact cu calculatoarele și să se descurce la introdus ceva date primare într-un CMS. Alin mi-a zâmbit hazliu când l-am întrebat cum se descurcă cu calculatorul. Era student la ASE atunci și mi-a povestit că el a văzut calculatorul cam când a deschis ochii pe lumea asta.
Mi-a plăcut stilul lui de a rezolva sarcinile. Părea un puști, însă se străduia să ducă lucrurile la bun sfârșit cu multă seriozitate. În ceea ce privește calculatorul, i-a uimit rapid pe colegi cu viteza cu care tasta – concura atunci online pe un site unde batea multe recorduri.
După ce a plecat de la noi din firmă, s-a apucat să joace poker. Terminase facultatea și și-a propus să încerce un an să vadă dacă se poate întreține din poker. Și așa au mai trecut patru ani în care pokerul i-a adus mult mai mulți bani decât am crede noi.
Alături de fratele lui Răzvan, Alin s-a aruncat într-o nouă aventură demnă de filmele lui Guy Ritchie.
A investit mulți bani (vreo sută de mii de euro) într-o micro berărie. Așa au adus cei doi berari Matache berea englezească Ground Zero pe piața de loc accesibilă a berilor artizanale.
M-a sunat zilele trecute pentru că avea nevoie de o pompă la mașinăria lui de bere, așa că nu am ezitat să-l vizitez astăzi, la locul faptei…
Ne-a făcut un tur al făbricuței de bere și al terasei unde într-un viitor apropiat veți putea degusta berile Ground Zero chiar unde sunt produse.

Acum berarii Matache produc sub brandul Ground Zero 5 sortimente de bere, cu denumiri exotice extrase poate din aromele și aspectul superb al berii artizanale. (Easy Rider, Morning Glory, ImperialFuck‬ GipsyPorter‬ AmberGuerre‬). Alin mi-a povestit pasionat despre felurile de bere pe care le fac ei (Ale, Pale etc,) pe care chiar dacă eu nu le cunosc, nefiind specialist, le voi urmări de acum prin magazine.

La mai multe berării din București și chiar în alte orașe puteți cere deja berile Ground Zero, draught sau la sticlă. Există și un magazin online unde puteți comanda berea Ground Zero.

Am degustat azi Easy Rider și apoi Morning Glory, cea din urmă intrând pe lista scurtă de beri plăcute mie.
Baftă multă Alin și Răzvan, vă doresc să găsim berile Ground Zero pe lista cât mai multor baruri, puburi și restaurante!

Mai multe despre berea lor puteți afla la https://www.facebook.com/groundzerobeer

23

No Responses

Write a response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.