comunicat curatam lumea

Îmi place “Let’s do it, Romania!”

România se schimbă. În jurul nostru, oamenii nu mai așteaptă de la alții să facă ceva în locul lor. Și când spun alții mă refer la autoritățile locale, ale căror activități, cu precădere în domeniul curățeniei nu acoperă nevoile orașelor și satelor noastre..

Atunci când vezi că cine ar trebui să facă nu face, pui mâna și faci tu. Și s-ar putea ca atunci, cei îndreptățiți să o facă să se simtă cu musca pe căciulă.

Îmi place inițiativa echipei de la ”Let’s do it, Romania!” susținută și de Cristian China care ne îndeamnă pe toți să luăm atitudine. ”Donezi un dolar, pui presiune pe primar”.

Trăim în era digitală. De aceea ne putem folosi de toate minunile tehnicii inclusiv pentru a face curățenie. Pe teritoriul țării noastre există o mulțime de locuri care necesită a fi curățate.

Pentru a face mai eficient acest lucru, echipa de voluntari de la ”Let’s do it, Romania!” și-a propus să realizeze o aplicație de mobil cu care să se semnaleze și să se gestioneze centralizat locurile cu probleme.

Pentru a lansa această aplicație, este nevoie de ceva bani, pe care îi poate dona oricine.

Preiau și eu apelul lui Cristian și îl dau mai departe către voi. Împărtășiți această inițiativă prietenilor și rudelor, prin postări pe Faebook, Twitter etc. Orice share contează.

Cei care doresc și pot, se pot implica ca și voluntari în activitățile ”Let’s do it, Romania!” și pot sensibiliza autoritățile locale prin susținerea puternică acordată acestei organizații.
Repet, orice donație se poate face aici.

Let's do it, Romania!

Let’s do it, Romania!

3

No Responses

Write a response

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.