Ionut Tecuceanu

Un advertorial care ajută. Îl ajută pe Ionuț Tecuceanu să-și publice un EP

Nu-l cunosc personal pe Ionuț Tecuceanu. Îi citesc însă de ceva timp blogul și chiar îmi plac articolele lui despre Social Media (despre care am încă multe de învățat). I-am citit cu plăcere și articolele despre muzică și i-am vizionat câteva reprezentații pe YouTube.

Eu ascult multă muzică și ceva din mine mi-a cerut de multe ori să cânt. Dar nu am voce și nici nu știu să cânt la vreun instrument.

De aceea am un respect deosebit pentru cei care cântă. Pentru că ei, cântând orice piesă decentă fac un lucru la care eu doar visez. Dar visele mi se par mai aproape atunci când oameni ca Ionuț și le îndeplinesc pe ale lor.

Ionuț a lansat o campanie pe Kickstarter pentru a-și finanța editarea și publicarea primului EP. Mai mult, se pare că de ieri, visul lui se transformă într-o povestea de succes.

În finanțarea albumului s-au implicat mai multe companii și mai mulți oameni din media. Iar bloggerii, mai mici sau mai mari și-au adus contribuția la popularizarea încercării lui Ionuț, dar și în advertoriale create pentru companiile care l-au susținut.

Blogul meu e citit doar de câteva zeci de oameni pe zi, în mare măsură prieteni de-ai mei, dar pot să va spun că mulți dintre ei iubesc muzica, așa că vor înțelege gestul meu.

Eu am cumpărat pentru David o cartela preplătită Vodafone și mi-ar fi plăcut ca la activare să am parte de asemenea ofertă.  Dar voi studia oferta de reîncărcare – mi se pare chiar faină.

Așa că cei care sunteți interesați, citiți mai jos:

Clienţii care achiziţionează o Cartelă Vodafone şi activează una dintre extraopţiunile „Ce vrei tu” până la 1 iunie 2015, vor primi gratuit un bonus lunar egal cu valoarea extraopţiunii activate.

Detalii:

Bonusul poate fi folosit pentru activarea unei alte extraopţiuni, în aceeaşi lună sau într-o lună viitoare, până la 31 iulie 2015.

Clienţii Cartelei Vodafone care activează extraoptiuni de minim 6 EURO se pot bucura de o experienţă muzicală completă, cu o lună de internet nelimitat, prin Bonusul Nelimitat şi acces gratuit, timp de un an de zile, în aplicaţia Zonga.

Clienţii Cartelei Vodafone – atât cei noi cât şi cei existenţi – au în continuare acces la portofoliul de extraoptiuni “Ce vrei tu”, ce oferă un fond comun de beneficii, în funcţie de tipul ofertei activate. Beneficiile pot fi folosite fie pentru convorbiri naţionale sau internaţionale în reţelele fixe din Uniunea Europeană, SMS-uri naţionale sau trafic de date.

Vodafone dublucevreitu

Vodafone dublucevreitu

 

3

No Responses

Write a response

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.