Motivație și recompensă – prima fază a proiectului

În toate tehnicile de terapie comportamentală, de care ne-am lovit în lungul proces de recuperare al lui David, am folosit de cele mai multe ori motivația și recompensa.
De mai multe luni, David e pasionat de amenajări interioare, în special de instalații sanitare și băi. De aceea și-a dorit să-i renovăm baia. David a muncit mult la școală și în acest an, așa că îl vom recompensa împlinindu-i dorința.
După ce am apelat la mai mulți prieteni care lucrează în domeniu și am colectat o mulțime de cataloage și broșuri (mulțumim Iulian, Ionuț, Petruț, Eugen..) a venit momentul să ne consultăm cu cineva care a îmbinat de-a lungul timpului mai multe puzzle-uri de acest gen (finisaje, hidroizolații, obiecte sanitare etc).

Schita baie David

Schita baie David

Mai multe zile la rând, David l-a așteptat pe Sever cu sufletul la gură. Aseară, spre marea lui bucurie, ne-am întâlnit cu Sever. Din teancurile de cataloage și broșuri, vreo două ore de discuții și un creion iscusit, a ieșit schița atașata.
Acum nu mai e drum de întoarcere. Proiectul Baia lui David a trecut din faza zero în faza unu. Iar beneficiarul va avea grijă sa ne țină din scurt, pentru a nu întârzia nicio etapă. 🙂

9

No Responses

Write a response

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.