Primul an de Ground Zero Beer

Primul an de Ground Zero Beer

Anul trecut prin August scriam despre Alin și Razvan Matache, care deschideau fabrica de bere artizanala Ground Zero Beer.

A trecut un an de atunci, frații Matache au produs mii de litri de bere artizanală, bună, făcută așezat după rețetele clasice și fără acceleratorii chimici ”consacrați”.

Atunci când Alin vorbește despre IPA, Ale și alte denumiri de beri, parcă simți în gură gustul amărui al unei beri proaspete, rece și acidulată doar atât cât trebuie. E cu adevărat pasionat și m-am bucurat mult să-i revăd pe amândoi.

Am fost la aniversare cu Mikișor și David și ne-am întâlnit acolo cu mulți prieteni, uni veniți de peste mări și țări.

Berea lor se găsește deja la multe berării din oraș dar și online la mai multe magazine.

Alin s-a schimbat de când ne vedeam zilnic, s-a maturizat și cred că are multe de spus tinerilor de vârsta lui, despre dăruire, onestitate și pasiune.

Cheers Alin!

 

Alin vorbind pe repede înainte despre ce s-a sărbătorit:

 

4

No Responses

Write a response